Köyceğiz Anadolu Lisesi

Vizyon: Türkçeyi en güzel kullanan öğrenciler yetiştirmeyi, Bütün, personel ve öğrencilerimizin bilgisayar kullanarak dünya bilgi birikiminden faydalanmalarını sağlamak, Okulumuzun her ferdinin kendine güvenen, asgari düzeyde liderlik vasıflarına haiz üretken ve yönlendirici olmasını, Saygın, değişime açık, katılımcı, demokrat, güven duyulan, hoşgörülü, başarılı bir eğitim öğretim ortamının oluşmasını, Her öğrencinin istediği bir yükseköğretim programını kazandığını görmek, Proje çalışmaları ile ülkemiz bilgi birikimine katkıda bulunmak, Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle çevreye örnek olan, ruhen ve bedenen gelişmiş öğrenciler yetiştirmek, Doğa bilinci oluşmuş çevreci öğrenciler yetiştirmek, Atatürkçü, laik, cumhuriyete bağlı, vatanını seven öğrenciler yetiştirmek, istiyoruz.

Misyon: Biz ATATÜRK İlke ve İnkılâplarına bağlı, vatansever ve milliyetçi, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış, gelişim ve değişimine açık, üretken, akılcı, yabancı dil bilen ve bilgiye ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, üniversiteye öğrenci hazırlayan saygın, demokrat, güven duyulan, hoşgörülü ve başarılı bir eğitim öğretim ortamı olan, sportif faaliyetleri, laboratuarları, bilgisayar teknolojisinden yararlanma imkânları olan Köyceğiz Anadolu Lisesiyiz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 8.30 - 15.45
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Taban 436 Tavan 479
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0252 262 1028

WEB - https://koycegizanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Ahmet Taner Kışlalı Cd. No9 Yeni Mh. 48800 Köyceğiz Muğla

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - KÖYCEĞİZ / MUĞLA

Adres - Ahmet Taner Kışlalı Cd. No9 Yeni Mh. 48800 Köyceğiz Muğla

Ulaşım Şehir içi toplu taşıma, servis.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 60 KM MESAFEDE VE İLÇE MERKEZİNDEDİR.